Tippek a LinkedIn üzleti célú használatához Skip to content
Dobokockák LinkedIn felirattal

Tippek a LinkedIn üzleti célú használatához

A cikk elolvasásához ennyi időre van szükség: 1 perc

Éppen egy hónap múlva, december 28-án lesz a LinkedIn alapításának 15. évfordulója. Megmagyarázhatatlan okból a hazai üzleti szereplők egy része még ma sem érti, miért fontos a LinkedIn, miért érdemes használni.

Én naponta használom a LinkedInt, rendszeresen tartok vállalati tréningeket marketingeseknek HR-eseknek és értékesítőknek. Fontosnak tartom, hogy az üzleti szereplők megismerjék és sikeresen használják ezt a platformot. Örömmel vettem tehát, amikor az eTrends konferencia szervezői megkerestek, hogy rendezvényükön beszéljek a témáról.

Egy tréningen 4 óra alatt tekintjük át a LinkedIn lehetőségeit. A konferencián 15 perc állt a rendelkezésemre.

A konferenciák után egy szöveges magyarázattal kiegészítve szoktam megosztani diáimat. Mivel az elmúlt években sokat írtam a LinkedInről, úgy gondoltam, hogy egy újabb szöveg helyett inkább egy hangosított diasort készítek. A képi alapot prezentációm szolgáltatta, ami alá szabadon felmondtam a szöveget. Nem készült a videóhoz önálló szövegkönyv, nem vettem fel mondatról mondatra a szöveget. Vannak kisebb hibák, de így természetesebb, ezt így vállalom.

Ez a videó nem pótolja a Linkedin tréninget. Ha viszont sikerül felkelteni valakinek a figyelmét, eloszlatni a kételyeit, elindítani a LinekdIn felé, akkor már megérte a befektetett munka!

 

 

Ha szeretnél mélyebben is megismerkedni a LinkedIn üzleti célú alkalmazásával itt megteheted!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=jj8k6cuyfKc[/embedyt]

Neked ajánljuk